Hva er LeadMonitor

LeadMonitor er en løsning som automatisk henter inn B2B-leads basert på besøk på dine nettsider.

Med LeadMonitor kan du enkelt se detaljert informasjon om bedrifter og organisasjoner som besøker dine nettsider. Du får vite hvem de er, hva de viser interesse for, når og hvor ofte de besøker, og mye mer.

Dette er svært nyttig informasjon man kan benytte for å tilegne seg nye kunder, flere salg, eller for å tilpasse ditt budskap for målrettet informasjon og markedsføring.

Hvordan fungerer LeadMonitor

Når besøkende laster dine nettsider, og når den besøkende navigerer rundt på nettstedet ditt, blir det sendt en informasjonskapsel til LeadMonitor.

Basert på informasjonskapselen vil LeadMonitor identifisere bedrifter og organisasjoner som besøket kommer fra, og hente inn ytterligere informasjon om virksomheten, samt registrere deres handlinger på nettstedet.

Du får full oversikt over alle identifiserte bedrifter og organisasjoner som har besøkt dine nettsider, og kan ytterligere berike denne informasjonen med egne klassifiseringer og merkelapper for videre oppfølgning.

LeadMonitor

GDPR og personvern

LeadMonitor er utviklet for å fungere i henhold til GDPR og nyere personvernslover.

Ved å kun presentere informasjon fra offentlige register om besøkende bedrifter og organisasjoner håndterer vi ingen personopplysninger eller annen personlig identifiserbar informasjon.

LeadMonitor benytter seg av informasjonskapsler, og krever i så måte at du informerer dine besøkende om dette. Dette gjøres vanligvis ved hjelp av en enkel informativ tekst som opplyser de besøkende om bruk av informasjonskapsler, og de fleste nettsteder har dette allerede.

Hvor kommer informasjonen fra

Informasjonen som presenteres og besøkende organisasjoner og bedrifter kommer utelukkende fra offentlige register for foretaksinformasjon.

Etter å ha identifisert riktig virksomhet henter vi informasjon om virksomheten fra relevante offentlige register i det landet som virksomheten tilhører. For norske virksomheter henter vi informasjon fra blant annet Brønnøysundregisteret, telefonkataloger og virksomhetens egen nettside.

Få mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om LeadMonitor? Skriv inn din epost eller ditt telefonnumer i feltet over, så kontakter vi deg med mer informasjon så snart som mulig.

Lær mer om hvordan LeadMonitor kan hjelpe med flere salg og nye kunder

Book en online demo her